top of page

 

Herlev Kollegiet er et kollegie placeret i udkanten af København. Kollegiet blev opført i 1972, og har siden gennemgået en større renovering i 2013. Det har haft den betydning at kollegiet er blevet moderne og miljøvenligt. 

Herlev Kollegiet skiller sig ud fra andre kollegier i form af vores ansøgningsproces, samt vores fokus på det sociale ved at bo på kollegie. 
Ansøgningsprocessen til Herlev Kollegiet går, modsat mange andre kollegier i København, ikke igennem et langt kø-system, men igennem motiverede ansøgninger. Her bliver hver ansøgning set igennem af 5 salsrepræsentanter, der vil vurdere om man passer ind på en af de 5 respektive sale. Det kan altså betale sig at lægge energi i at skrive en god og kvalificeret ansøgning. 

At der er fokus på det sociale ved at bo på kollegie, vil sige at vi lægger stor vægt på at de folk der bor på kollegiet, er folk der har lyst til at bo med en masse andre mennesker. Der bliver lagt op til en masse begivenheder både på de enkelte sale og for hele kollegiet. Giver man lidt af sig selv, vil fællesskabet garanteret give godt igen!  

På undersiderne kan du se mere omkring hvilke faciliteter der er på kollegiet, hvor nemt det er at komme fra Herlev til indre København, samt transporttiden til dit studie.

bottom of page